EAIE 2024 in Toulouse

26 juni 2024
EAIE Toulouse 2024
© EAIE Toulouse 2024

In de week van 16 september organiseert EAIE (the European Association for International Education) de 34e Annual EAIE Conference and Exhibition. Dit jaar zijn de deelnemers te gast in de Franse stad Toulouse. Dit is de laatste annual conference and exhibition onder het EAIE voorzitterschap van Piet Van Hove (UAntwerpen).

VLUHR neemt ook dit jaar opnieuw deel met een stand van 72m2 onder de naam “Study in Flanders and Brussels”. Dit jaar zal ook LUCA deelnemen aan EAIE, waardoor er 17 van de 18 Vlaamse hogeronderwijsinstellingen vertegenwoordigd zullen zijn. Alle deelnemers van Vlaamse hogeronderwijsinstellingen zijn welkom op de Study in Flanders and Brussels stand om vergadertafels te boeken en te netwerken met internationale partners. In het kader van deze conferentie wordt er ook samen met Wallonie-Bruxelles Campus, Wallonie-Bruxelles International en de Vlaamse Vertegenwoordiging in Frankrijk een Belgische Receptie georganiseerd op donderdag 19 september.

Om de deelname van onze Vlaamse delegatie voor te bereiden, vragen wij aan iedere deelnemer van de Vlaamse hogescholen en universiteiten om dit formulier in te vullen.

Vragen over EAIE? Neem dan contact op met Renilde Knevels (renilde.knevels@vluhr.be) of Alicia Decoster (alicia.decoster@vluhr.be).

Gerelateerd nieuws

27 juni 2024

In de week van 27 mei 2024 nam VLUHR-i samen met 21 vertegenwoordigers van 10 Vlaamse hogeronderwijsinstellingen deel aan de 76ste editie van de jaarlijkse NAFSA conferentie in New Orleans.

Van 16 tot 19 juni leidde KHK Prinses Astrid van België, een economische zending naar het Koninkrijk Noorwegen. Een ruime ministeriële, economische en academische delegatie reisde mee naar Oslo om er het imago van België als aantrekkelijke partner te versterken.